Yahoo uudisti hakukoneensa

7.4.2003 klo 0.00
Aihe: Yahoo

Yahoo on julkaissut uuden version hakupalvelustaan. Uusi haku on entistä yksinkertaisempi ja helpompi käyttää. Hausta on tehty mahdollisimman pelkistetty ottamalla mallia Googlen käyttöliittymästä. Hakutuloksista on bannerimainokset ja osa muista mainoksista jätetty pois ja hakupalvelun etusivu on uudistettu. Yahoo on myös julkaissut uuden Googlen toimittaman kuvahaun.

Hakutulosten näyttötapaa voi muokata asetuksista ja hakua voi nyt käyttää erilaisilla avainsanoilla, jotka tuovat karttoja, säätietoja, uutisotsikoita ja muita tietoja suoraan hakutulossivulle. Yahoon omille palveluille on luotu kullekin oma avainsana, jonka avulla pääsee suoraan kyseiseen palveluun. Esimerkiksi avainsanalla ”mail!” pääsee suoraan Yahoon sähköpostipalveluun. Avainsanat vaikuttavat hyvältä idealta. Yahoo voi niiden avulla tuoda haetun tiedon nopeammin käyttäjälle kuin Google. Eri asia on muistavatko kävijät käyttää avainsanoja.

Yahoo on koonnut kaikki uudet ominaisuudet hakupalvelun esittelyyn. Uudistusten avulla Yahoo pyrkii houkuttelemaan takaisin Googlelle menettämiään käyttäjiä ja tätä vauhdittamaan Yahoo on polkaissut käyntiin suuren mainoskampanjan Yhdysvalloissa.

Uutisia aiheesta:
Yahoo Moves to Revitalize Search – SearchDay
Yahoo kicked in the Googles – The Inquirer
Yahoo! Searches For Lost Glory – Forbes
Yahoo alights on new search site – News.com

Comments are closed.


Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti

28.8.2013 klo 21.32
Aihe: Jemino

Omalla yritykselläni on uusi päätoimiala. Rakennuttajapalvelu Jemino Oy – Lohja, tarjoaa rakennuttamiseen liittyviä palveluita julkisella ja yksityisellä sektorilla. Jeminon rakennuttajakonsultti toimii rakennusprojektien johtotehtävissä ja hoitaa työmaavalvontaa. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla. Olemme usein mukana peruskorjaushankkeissa, mutta hoidamme myös uudisrakennuskohteita.

Puhekupla Comments Off on Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti | Viesti

Byggherretjänst Jemino startade

28.8.2013 klo 21.30
Aihe: Jemino

Mitt eget företag har börjat på byggbranschen. Byggherretjänst Jemino Ab i Raseborg, erbjuder byggherretjänster för både den offentliga och den privata sektorn. Jeminos byggherrekonsult leder och övervakar små och stora byggprojekt. Företagets verksamhetsområde omfattar Helsingfors och västra Nyland. Vi är ofta med i renoveringsprojekt, men tar också hand om nybyggen.

Puhekupla Comments Off on Byggherretjänst Jemino startade | Viesti

Kauppalehti näyttää yritysten verkkotunnukset

22.10.2008 klo 9.08
Aihe: Hakukoneet

Kauppalehden uudesta yritystietopalvelusta löytyy myös yritysten rekisteröimät suomalaiset verkkotunnukset. Toiminnon avulla yritys voi katsoa mitä verkkotunnuksia kilpailija on rekisteröinyt ja onko yritykseltä tulossa uusia tuotelanseerauksia. Yritystietoalvelu on merkittävä lanseeraus Kauppalehdelle. Palvelu avattiin 15. syyskuuta ja sillä on jo noin 50 000 eri kävijää viikossa. Kauppalehden tavoitteena on kasvattaa kävijämäärää vielä paljon korkeammalle. Perinteisillä ammattilaisille suunnatuilla […]

Isompia kuvia uutissivuille

13.10.2008 klo 10.06
Aihe: Internet

Suomalaisilla uutissivustoilla valokuvien käyttö on pitkään ollut taka-alalla. Viime aikoina kuvien lukumäärä on ilahduttavasti runsastunut, mutta usein kuvat ovat kuitenkin pienikokoisia. Koska suomalaisilla sivustoilla ryhdytään rohkeasti käyttämään isoja kuvia? Olen jo useita vuosia ihaillut norjalaisen Dagbladet-uutissivuston kuvankäyttöä. Jo etusivulla pääjutun kuva on totuttua huomattavasti isompi ja varsinaisella artikkelisivulla kuva lävähtää esille melkein koko ruudun kokoisena […]

Starttiksen suosituimmat linkit

13.10.2008 klo 9.07
Aihe: Starttis

Katselin Starttiksen tilastoja ja erityisesti sivuston suosituimpia linkkejä. Niissä painottuvat erityisesti uutissivustot ja sähköpostipalvelut. Se ei sinänsä ole yllättävää, sillä kuuluvathan tämäntyyppiset palvelut netin käytetyimpiin. Starttiksen 20 suosituinta linkkiä viikolla 41 Ilta-Sanomat Iltalehti Ampparit Suomi24 Keskustelu Facebook Telkku Helsingin Sanomat Gmail Hotmail MTV3:n uutiset Luukku Suomi24 Posti YouTube YLE:n uutiset IRC-Galleria Osuuspankki Kauppalehti Ilmatieteen laitos […]

Yhteystiedot

  • Sähköposti
    Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
  • Puhelin
    050-534 1708