Fast

Allthewebin uusi ulkoasu muistuttaa Googlea

4.3.2003 klo 0.00
Aihe: Fast

Fast on ottanut käyttöön uuden entistä värikkäämmän ulkoasun Alltheweb-hakupalvelussa. Uudessa asussa on paljon vaikutteita Googlesta. Hakutulossivu on nyt selkeämpi ja sivulta ei enää löydy bannereita. Uusi toiminto on URL Investigator, jonka avulla haetusta sivustosta saa enemmän tietoa. Kokeile esimerkiksi haulla www.nicklaskoski.com. Kätevä toiminto, joka helpottaa hakupalvelun erikoistoimintojen käyttöä. SearchDay kirjoittaa asiasta lisää.

Puhekupla Comments Off on Allthewebin uusi ulkoasu muistuttaa Googlea | Viesti

Overture ostaa Alltheweb-haun

25.2.2003 klo 0.00
Aihe: Fast

Sponsoroituja linkkejä myyvä Overture on ostamassa norjalaisen Fast Search & Transferin Internet-hakutoiminnot. 70-100 miljoonan dollarin arvoisessa kaupassa Overturelle siirtyy Fastin maailmanlaajuinen hakuindeksi ja Alltheweb-hakukone.

Jo aiemmin Overture ilmoitti ostavansa AltaVistan. Uuden kaupan myötä Overturesta on tulossa merkittävä Internet-hakukoneita ylläpitävä ja kehittävä yhtiö. Overture pystyy nyt tarjoamaan asiakkailleen sekoituksen sponsoroituja linkkejä, hakuindeksiin lisäyksen ja Internet-hakukoneet.

Jatka lukemista aiheesta: Overture ostaa Alltheweb-haun

Puhekupla Comments Off on Overture ostaa Alltheweb-haun | Viesti

Uusia toimintoja Allthewebissä

21.1.2003 klo 0.00
Aihe: Fast

Fast on julkaissut uusia hakutoimintoja Alltheweb-hakukoneessaan. Hakuja voi nyt tehdä Boolen haulla käyttämällä komentoja and, or ja andnot. Hakusanojen painotukseen voi vaikuttaa rank-komennolla. Alltheweb tunnistaa nyt myös mistä maasta käyttäjä tulee ja tarjoaa tämän perusteella hakutuloksia käyttäjän kielellä. Alltheweb on lisäksi koonnut joukon hakutyökaluja Internet Explorerille, Netscapelle, Mozillalle, Operalle ja Macin Sherlock-haulle.

Puhekupla Comments Off on Uusia toimintoja Allthewebissä | Viesti

Fastin johtaja: Sponsoroidut linkit eivät huononna hakua

16.1.2003 klo 0.00
Aihe: Fast

Fastin johtajan John Lervikin mukaan sponsoroitujen tekstilinkkien tulo Alltheweb-hakukoneeseen ei huononna hakutulosten laatua. Norjalaisen Digi.no:n haastattelussa Lervik sanoo että sponsoroidut linkit usein jopa lisäävät hakutulosten arvoa käyttäjille. Lervikin mukaan perinteinen bannerimainonta tulee jatkossa vähenemään. Internetissä mainonnan painopiste tulee siirtymään juuri hakusanakohdennettuun tekstilinkkimainontaan.

Puhekupla Comments Off on Fastin johtaja: Sponsoroidut linkit eivät huononna hakua | Viesti

Alltheweb noudattaa standardeja

2.11.2002 klo 0.00
Aihe: Fast

Fastin hakukone Alltheweb noudattaa nyt täysin XHTML- ja CSS-standardeja.

Puhekupla Comments Off on Alltheweb noudattaa standardeja | Viesti

Yhteystiedot

  • Sähköposti
    Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
  • Puhelin
    050-534 1708