Nicklas Irlannissa, taustalla Killary Fjord

Tietoja Nicklaksesta

Hei! Olen Nicklas Koski ja tuotan tätä palvelua. Perustin sivuston, sillä olen kiinnostunut verkkoyhteisöjen ja hakupalveluiden kehityksestä ja ajattelin että muutkin voisivat hyötyä aiheeseen liittyvistä tiedoista ja kommenteista.

Minulla on pitkä kokemus internetpalveluiden kehittämisestä. Olen kehittänyt Suomen suosituimpia verkkoyhteisöja ja hakupalveluita.

Vuoden 2007 alussa olin mukana perustamassa uutta yritystä, Jemino Oy:tä, jonka toimitusjohtaja olen. Jemino kehittää verkkomedioita, tarjoaa asiantuntijapalveluita ja kouluttaa. Olemme erikoistuneet verkkoyhteisöihin ja hakupalveluihin. Asiakkaitamme voimme auttaa internetpalveluiden kehittämisessä, kuten konseptien suunnittelussa ja sivuston käytön kasvattamisessa. Palveluitamme ovat hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta. Avasimme kesällä 2007 Starttis-palvelun, joka on kätevä netin aloitussivu ja navigointityökalu.

Aiemmin vastasin Enirolla Suomi24:n liiketoiminnasta ja tuotekehityksestä. Suomi24 on Suomen suurin verkkoyhteisö, joka sisältää erittäin vilkkaat keskustelupalstat, chatin, treffit ja monia muita suosittuja palveluita. Olen kirjoittanut vähän Suomi24:n historiasta.

Olen myös vastannut Eniro.fi-hakupalvelun edeltäjien tuottamisesta Suomi24:ssä ja Evreka-hakupalvelusta. Suomi24:n edeltäjässä, Sirkus.com:ssa, vastasin verkkoyhteisöjen kehittämisestä. Marraskuussa 2006 päätin lähteä Suomi24:stä, sillä haluan tehdä ja oppia uusia asioita.

Olen usein kommentoinut tiedotusvälineille verkkoyhteisöjen ja hakupalveluiden toimintaa ja kehitystä.

Ensimmäisen kotisivuni tein 1996 ja bloggailun aloitin 2002. Voit lukea lisää kotisivuni kehityksesä Tietoja sivustosta -sivulla.


Uusimmat artikkelini
Työhistoria
Koulutus
Luottamustehtäviä
Haastatteluja
Projekteja ja hankkeita

Olen ollut mukana kehittämässä, ideoimassa tai lanseeraamassa seuraavia internetpalveluita:

Esiintymisiä ja luentoja
Julkaisuja ja esseitä

Yhteystiedot

Profiilit muualla

View Nicklas Koski's profile on LinkedIn

Verkkoreportaasit

Olen tehnyt useita verkkoreportaaseja multimediamuodossa.

Muita sivustoja, joissa olen aktiivinen:
Starttis, Startis Svenskfinland