AltaVista

AltaVista julkaisi oman työkalurivin

19.8.2003 klo 0.00
Aihe: AltaVista

AltaVista Toolbar on hakukoneen uusi työkalurivi. Se sisältää lähes samat toiminnot mitkä löytyvät myös Googlen vastaavasta palvelusta. Mielenkiintoisin toiminto on varmaankin käännöksissä auttava Babelfish. Toolbarin suomenkielisellä esittelysivulla on hauska käännös. ”Popup blocker” on suomennettu muotoon ”Putkahduskuvien estotoiminto”. Ensimmäinen kerta kun näen tällaista käsitettä käytettävän.

AltaVistalta maailman suurin kuvahaku

23.6.2003 klo 0.00
Aihe: AltaVista

Overturen omistama AltaVista on julkaissut maailman kattavimman kuvahakukoneen. Palvelusta löytyy yli 540 miljoonaa kuvatiedostoa. AltaVistan palvelu on nyt Googlenkin kuvahakua kattavampi. Lisätietoja Overturen lehdistötiedotteesta. (Via Internetbrus)

Overture + AltaVista = ?

21.2.2003 klo 0.00
Aihe: AltaVista

Netimperative kirjoittaa Overturen AltaVista-suunnitelmista. AltaVistan avulla Overture voi sijoittajien mieliksi jatkaa toimintansa laajentamista nykyistä vauhdikkaammin ja uusille alueille.

AltaVistan epäonnistuminen

20.2.2003 klo 0.00
Aihe: AltaVista

The Boston Globe kertaa AltaVistan historiaa ja miksi hakupalvelu epäonnistui ja menetti käyttäjänsä.

AltaVistan uuden omistajan aikeet

19.2.2003 klo 0.00
Aihe: AltaVista

AltaVistan ostanut Overture aikoo oman ilmoituksensa mukaan käyttää hakukonetta testialustana uusille tuotteille. Overturen suunnitelmissa on myös lisensoida AltaVistan hakuindeksiä uusille kumppaneille. Joidenkin arvailujen mukaan yksi potentiaalinen asiakas voisi olla MSN, joka tällä hetkellä käyttää Inktomin hakua. Yahoo osti Inktomin alkuvuodesta ja koska Yahoo on yksi MSN pahimmista kilpailijoista niin MSN saattaa haluta vaihtaa hakutulostensa toimittajan.

AltaVistassa näemme tulevaisuudessa varmaan entistä enemmän Overturen sponsoroituja linkkejä. Asiakkailleen Overture on lähettänyt tiedotteen, jossa kerrotaan kauppojen vaikutuksista.

Jatka lukemista aiheesta: AltaVistan uuden omistajan aikeet

Yhteystiedot

  • Sähköposti
    Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
  • Puhelin
    050-534 1708