Jippii

Saunalahti sulki Jippii-haun

17.6.2003 klo 0.00
Aihe: Jippii

Saunalahti on näköjään sulkenut oman Jippii-nettihakunsa. Hakupalvelua ei löydy enää mistään Jippiin sivuilta. Etusivulla olevasta hakukentässä on oletushauksi muutettu Googlen haku. Sulkeminen ei ole mikään yllätys, sillä Saunalahti ei ole kehittänyt Jippiin hakua pariin vuoteen eikä hakupalvelu koskaan edennyt prototyyppiä pidemmälle. Hakutulokset eivät myöskään häikäisseet laadullaan. Hakupalvelun osoitteesta etana.saunalahti.fi ei löydy mitään, mutta Googlen välimuistissa on vielä esimerkki Jippiin hakutuloksista. Jippii kirjoitti aikoinaan yrityksen sivuilla hakupalvelustaan tällä tavalla:

Jippii Search Engine is essentially a web indexing and retrieval system (search engine) to be used as our core search technology for all Jippii portals. Efficient PVM (Parallel Virtual Machine) architecture ensures lightning-fast search speed. Queries against database containing millions of web pages are usually resolved in less than a second. Other features include language-specific searches and forced inclusion/exclusion of terms, to name a few.

Jippiissä oli aiemmin myös kattava linkkiopas, joka lakkautettiin firman talousvaikeuksien alettua. Jippii-haun sulkemisen jälkeen Saunalahti on vetäytynyt kokonaan hakupalveluista.

Puhekupla Comments Off on Saunalahti sulki Jippii-haun | Viesti

Saunalahti ponnisti voitolle

8.5.2003 klo 0.00
Aihe: Jippii

Jippii! Saunalahti teki positiivisen tuloksen ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Tästä eteenpäin alkaa uusi nousu.

Puhekupla Comments Off on Saunalahti ponnisti voitolle | Viesti

Saunalahdesta Jippii, eikun päinvastoin

4.11.2002 klo 0.00
Aihe: Jippii

Jippii on taas ottamassa takaisin vanhan Saunalahti-nimensä. Firma noudattaa samaa strategiaa kuin KPNQWestin tapauksessa, jossa otettiin käyttöön vanhempi EUnet-nimi.

Puhekupla Comments Off on Saunalahdesta Jippii, eikun päinvastoin | Viesti

Yhteystiedot

  • Sähköposti
    Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
  • Puhelin
    050-534 1708