Google

Google avasi patenttihakukoneen

14.12.2006 klo 12.13
Aihe: Google

Googlen patenttihaku
Googlen uudesta patenttihakukoneesta löytyy seitsemän miljoonaa amerikkalaispatenttia 200 vuoden ajalta. Hakukoneesta katsoa patentin kuvauksen, kuvat ja suhteet muihin patentteihin. Patenttihaku perustuu samaan tekniikkaan kuin Googlen kirjahaku. Patenttihaku vaikuttaa kätevältä ja yritysten toimintaa helpottaa varmasti jos patentteja voi hakea yhdestä paikasta. Euroopanlaajuista patenttihakua saamme varmaan vielä odottaa muutaman vuoden.

Puhekupla Comments Off on Google avasi patenttihakukoneen | Viesti

Murskaako Google sanomalehdet?

14.12.2006 klo 12.05
Aihe: Google, Markkinointi


Tässä mielenkiintoinen keskustelu sanomalehtien, Googlen ja mainonnan tulevaisuudesta.

Puhekupla Comments Off on Murskaako Google sanomalehdet? | Viesti

Googlen uutishakupalvelu vaikeuksissa Norjassa

12.12.2006 klo 18.42
Aihe: Google

Google News

Google on Norjassa joutunut poistamaan lähes kaikki uutiskuvat vähän aikaa sitten avatusta uutishakupalvelustaan. Norjan medioiden työnantajajärjestö MBL ja toimittajien ammattiliitto NJ ovat reagoineet hyvin voimakkaasti uutishakupalvelua vastaan. MBL:n mukaan Google rikkoo tekijänoikeuksia julkaistessaan norjalaismedioista hakemiaan uutiskuvia ilman lupaa. Myös Ruotsissa sanomalehtien TU-järjestö keskustelee Googlen kanssa uutishakupalvelusta ja uutistoimisto TT vaatii Googlelta korvauksia Googlen uutishaussa julkaistuista uutisista.

Jatka lukemista aiheesta: Googlen uutishakupalvelu vaikeuksissa Norjassa

Google patentoi hakutulossivun

12.12.2006 klo 18.03
Aihe: Google

Googlelle on myönnetty Yhdysvalloissa patentti hakutulossivujen käyttöliittymälle. Google on hakenut patenttia keväällä 2004 ja se on myönnetty 12.12.2006. Patentin pitäisi vähentää Googlen hakutulossivun käyttöliittymän kopiointia kilpaileviin palveluihin.

Google Design Patent

Puhekupla Comments Off on Google patentoi hakutulossivun | Viesti

Google tarjoaa www-sivuja yrityksille

7.12.2006 klo 20.09
Aihe: Google, Markkinointi

Google lähtee tarjoamaan www-sivujen ylläpitoa AdWords-mainostajille. Yritys saa maksuttoman sivun Googlelta jos yritys ostaa sponsoroituja linkkejä Googlelta. Hosted business pages -palvelu on tarkoitettu pääasiassa mainostajille, joilla ei vielä ole omaa kotisivua. Palvelun konsepti tulee aika lähelle infosivuja, joita Suomessa myydään yrityshakemistoihin.

Puhekupla Comments Off on Google tarjoaa www-sivuja yrityksille | Viesti

Yhteystiedot

  • Sähköposti
    Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
  • Puhelin
    050-534 1708