Www.fi

Hakukoneet pikavertailussa

6.12.2006 klo 18.39
Aihe: Eniro, Google, Hakukoneet, Live, Vertailut, Vihtori, Www.fi

Suomalaiset hakupalvelut ovat viime aikoina uudistuneet kovaa tahtia ja uusiakin on tullut markkinoille. Microsoft on avannut suomenkielisen Live Search -palvelunsa, Fonecta on uudistanut Www.fi:n ja Vihtori on uusin tulokas. Tein nopean vertailun näiden hakupalveluiden ja Googlen ja Eniro.fi:n välillä. Eniro käyttää Googlen hakuindeksiä, joten sitä kautta pitäisi periaatteessa saada samat hakutulokset kuin Googlesta.

Pikavertailussa hain tietenkin omalla nimelläni ja toiseksi hakusanaksi valitsin Suomi24:n, sillä tiesin minkälaisia hakutuloksia sillä nimellä tulisi löytyä. Hakukoneista löytyi näinkin suppealla vertailulla erittäin suuria eroja kattavuudessa ja hakutulosten relevanttiudessa.
Jatka lukemista aiheesta: Hakukoneet pikavertailussa

Www.fi siirtyi Fonectalle

14.1.2006 klo 20.28
Aihe: Hakukoneet, Www.fi

TeliaSonera näyttää myyneen Ihmemaan haun Fonectalle. Hakukoneen sivuilla copyright-merkintä on nykyään Fonectan nimissä. TeliaSoneran tai Fonectan sivuilta ei kuitenkaan löydy lehdistötiedotetta asiasta.

Julkaistu aiemmin Vierityspalkissa.

Puhekupla Comments Off on Www.fi siirtyi Fonectalle | Viesti

Ihmemaa keskittyy jälleen hakuun

15.5.2004 klo 0.00
Aihe: Www.fi

IhmemaaSonera on uudistanut Ihmemaa-palveluaan. Ihmemaa keskittyy jälleen hakupalveluiden tarjoamiseen. Joulukuussa 2002 viihdeportaaliksi muuttuneen Ihmemaan viihdepalvelut on siirretty takaisin Sonera Plazaan ja jäljelle on jäänyt puhdas hakupalvelu, johon kuuluu myös linkkihakemisto ja Findexan tuottama yrityshakemisto. Ihmemaahan on myös palautettu palvelun vihreä tunnusväri ja taikurinhattulogo. Lue Soneran tiedote muutoksista.

Puhekupla Comments Off on Ihmemaa keskittyy jälleen hakuun | Viesti

Uusi ulkoasu Ihmemaan haussa

25.3.2003 klo 0.00
Aihe: Www.fi

Ihmemaan haku on jälleen vaihtanut ulkoasua. Aikaisempaan verrattuna värien käyttöä on vähennetty ja sivusto on saanut vakavamman ilmeen. Myös logosta on jätetty pois taikurinhattu. Ihmemaa alkaa kyllä muistuttaa yhä enemmän Sonera Plazaa.

Puhekupla Comments Off on Uusi ulkoasu Ihmemaan haussa | Viesti

Www.fi ja Sonera Plazan Haku aloittivat tekstilinkkimainonnan myymisen

15.1.2003 klo 0.00
Aihe: Www.fi

Tekstilinkkipohjainen hakusanamainonta tekee tuloaan myös Suomeen. Tähän saakka vain Google on myynyt tämän tyyppistä hakusanamainontaa. Nyt ovat mukaan lähteneet myös Www.fi ja Sonera Plazan Haku. Esimerkiksi hakusanalla ”autot” tulee hakutulosten kärkeen kolme hakusanamainosta sinisellä pohjalla.

Puhekupla Comments Off on Www.fi ja Sonera Plazan Haku aloittivat tekstilinkkimainonnan myymisen | Viesti

Yhteystiedot

  • Sähköposti
    Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
  • Puhelin
    050-534 1708