Sosiaaliset verkot

Nick.fi kokoaa nettiprofiilit

12.6.2007 klo 16.57
Aihe: Sosiaaliset verkot, Verkkoyhteisöt

Nick.fi

Nick.fi on uusi hakupalvelu, joka yhdistää verkkoyhteisöissä olevat käyttäjäprofiilit yhteen paikkaan. Käyttäjä voi rekisteröityessään syöttää palveluun nimimerkkinsä eri verkkoyhteisöissä. Tämän jälkeen käyttäjälle luodaan sivu, josta löytyy linkit kaikkiin hänen profiileihinsa eri palveluissa. Palveluun voi myös määritellä oman aktiivisuutensa eri verkkoyhteisöissä. Palvelu sisältää hakukoneen, josta käyttäjää voi hakea tämän oikealla nimellä, nimimerkillä ja paikkakunnalla.

Nick.fi on helppokäyttöinen ja se vaikuttaa kätevältä palvelulta. Maailmalla vastaavia palveluita on jo, mutta Suomessa Nick.fi taitaa olla ensimmäinen laatuaan. Palvelun ovat perustaneet Tomi Mynttinen ja Jesse Valli. Molemmat toimivat City-lehden internetpalveluiden kehityksessä.

Puhekupla Comments Off on Nick.fi kokoaa nettiprofiilit | Viesti

Uusi verkkoyhteisö Trig.com

Trig.com:n etusivu
Ruotsissa on tekeillä uuden sukupolven verkkoyhteisö Trig.com. Yhteisö tulee pyörimään musiikin, muodin ja elokuvien ympärillä ja se suuntautuu amerikkalaiselle ja brittiläiselle yleisölle. Ruotsin suurimman verkkoyhteisön Lunarstormin entinen toimitusjohtaja Hans Eriksson on mukana vetämässä panostusta. Yhteisöön voi jo ilmoittautua, jolloin sinne saa kutsun. Palvelu aukeaa varsinaisesti helmikuussa 2007.

Via Emerge

LinkedInin menestystarinaa

6.12.2006 klo 10.54
Aihe: Sosiaaliset verkot

LinkedInCNN:llä on mielenkiintoinen artikkeli LinkedInistä. Palvelulla on jo kahdeksan miljoonaa jäsentä ja viime vuoteen verrattuna jäsenten määrä on kaksinkertaistunut. LinkedIn tekee jo voittoa ja parin vuoden kuluttua liikevaihdon pitäisi nousta sataan miljoonaan dollariin.

Puhekupla Comments Off on LinkedInin menestystarinaa | Viesti

Yhteystiedot

  • Sähköposti
    Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
  • Puhelin
    050-534 1708