MTV3

MTV3 pienentää Luukun tallennustilaa 92%

8.12.2006 klo 14.30
Aihe: Internet, MTV3

Entisenä MTV3:n internetliittymäasiakkaana sain Maikkarilta mielenkiintoisen tiedotteen. MTV3 pienentää Luukku.com:n käyttäjien sähköpostilaatikoita 92 prosenttia 25 megatavusta kahteen megatavuun ellei käyttäjä tilaa maksullista sähköpostipalvelua. Tämä koskee niitä Luukun käyttäjiä, joilla on ollut maksuttomasti käytössä 25 megan sähköposti ja MTV3:n modeemiliittymä.

MTV3:n tiedotteesta:

Sähköpostilaatikon koko pienee 2 megatavuun nykyisestä 25 Mt:sta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos nykyisessä laatikossasi on enemmän posteja kuin tuon 2 megatavun verran, ei Luukku vastaanota posteja ennen kuin laatikossa on alle 2 megatavua postia.

MTV3:n internetliittymien siirtyessä TDC Songille, ei MTV3 taida nähdä sähköpostipalveluissa bisnestä. Päätös pienentää sähköpostin säilytystilaa on aika erikoinen tilanteessa, jossa kilpailijat päinvastoin lisäävät koko ajan säilytystilan määrää. Suomi24 tarjoaa 500 kertaa enemmän säilytytilaa (1 Gt) ilmaiseksi ja Google tarjoaa peräti 1400 kertaa enemmän säilytystilaa (2,8 Gt). Kaiken tämän ja sen lisäksi myös roskaposti- ja virussuodattimen kilpailijat tarjoavat ilmaiseksi. MTV3:n Luukussa käyttäjä joutuu pulittamaan 19,90 euroa saadakseen vaivaiset 100 megatavua säilytystilaa ja suodattimet. Kun MTV3:lta saa ilmaiseksi vain kaksi megatavua säilytystilaa, niin sähköpostia voi tuskin käyttää edes valokuvien lähettämiseen.

Yhteystiedot

  • Sähköposti
    Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
  • Puhelin
    050-534 1708