Suomi24:n uusi pelipalvelu hyvin käyntiin

1.7.2005 klo 0.00
Aihe: Suomi24

Vajaa kuukausi sitten julkaisimme Suomi24:ssä täysin uuden pelipalvelun. Kyseessä on uudenlainen konsepti, nettipelihakemisto, josta löytyy linkit parhaimpiin nettipeleihin Suomessa ja maailmalla. Vastaavat palvelut ovat hyvin suosittuja Norjassa ja Alankomaissa. Suomi24:n uusi palvelu on myös lähtenyt hyvin käyntiin. Palvelun käyttö on muutamassa viikossa kasvanut yli 180 prosenttia vaikka kesän aikana käyttö normaalisti vähenee. Jatko näyttää hyvin lupaavalta. Muista lähettää linkkivinkki omista netissä pelattavista suosikkipeleistäsi.

Lehdistötiedote:

Suomi24 tuo Suomeen uuden maailmalla suositun pelikonseptin. Suomi24 Pelit esittelee ja kokoaa Internetin mielenkiintoisimmat pelit laajaan pelihakemistoon.

Nettipelaaminen on yhä suositumpaa ja Internet on tulvillaan selaimella pelattavia pelejä. Käyttäjän on kuitenkin vaikea löytää monilta eri sivustoilta juuri kiinnostavimmat tai uusimmat pelit. Suomi24 lanseeraa Norjassa ja Alankomaissa menestyneen pelikonseptin, jossa pelit on koottu kattavaan nettipelihakemistoon. Tällaista hakemistoa on kaivattu jo pitkään käyttäjien keskuudessa. Pelit on jaoteltu tyypeittäin kategorioihin, joiden määrää tullaan vielä kasvattamaan.

Hakemistosta löytyvät niin Suomi24:n vanhat ja tutut pelit kuin laaja joukko uusia nettipelejä moneen makuun. Hakemistosta löytyy pelejä esimerkiksi urheilun, toiminnan tai lautapelien ystäville. Suomi24:n toimitus valitsee ja testaa hakemiston pelit, jotta ne ovat turvallisia käyttää. Jatkuvasti päivittyvän ja kasvavan pelihakemiston lisäksi uusitusta palvelusta löytyvät Suomi24:n pelikeskustelut sekä linkkihakemisto, johon on koottu netin parhaat pelisivustot.
Uusittu pelipalvelu löytyy osoitteesta pelit.suomi24.fi.

Comments are closed.


Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti

28.8.2013 klo 21.32
Aihe: Jemino

Omalla yritykselläni on uusi päätoimiala. Rakennuttajapalvelu Jemino Oy – Lohja, tarjoaa rakennuttamiseen liittyviä palveluita julkisella ja yksityisellä sektorilla. Jeminon rakennuttajakonsultti toimii rakennusprojektien johtotehtävissä ja hoitaa työmaavalvontaa. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla. Olemme usein mukana peruskorjaushankkeissa, mutta hoidamme myös uudisrakennuskohteita.

Puhekupla Comments Off on Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti | Viesti

Byggherretjänst Jemino startade

28.8.2013 klo 21.30
Aihe: Jemino

Mitt eget företag har börjat på byggbranschen. Byggherretjänst Jemino Ab i Raseborg, erbjuder byggherretjänster för både den offentliga och den privata sektorn. Jeminos byggherrekonsult leder och övervakar små och stora byggprojekt. Företagets verksamhetsområde omfattar Helsingfors och västra Nyland. Vi är ofta med i renoveringsprojekt, men tar också hand om nybyggen.

Puhekupla Comments Off on Byggherretjänst Jemino startade | Viesti

Kauppalehti näyttää yritysten verkkotunnukset

22.10.2008 klo 9.08
Aihe: Hakukoneet

Kauppalehden uudesta yritystietopalvelusta löytyy myös yritysten rekisteröimät suomalaiset verkkotunnukset. Toiminnon avulla yritys voi katsoa mitä verkkotunnuksia kilpailija on rekisteröinyt ja onko yritykseltä tulossa uusia tuotelanseerauksia. Yritystietoalvelu on merkittävä lanseeraus Kauppalehdelle. Palvelu avattiin 15. syyskuuta ja sillä on jo noin 50 000 eri kävijää viikossa. Kauppalehden tavoitteena on kasvattaa kävijämäärää vielä paljon korkeammalle. Perinteisillä ammattilaisille suunnatuilla […]

Isompia kuvia uutissivuille

13.10.2008 klo 10.06
Aihe: Internet

Suomalaisilla uutissivustoilla valokuvien käyttö on pitkään ollut taka-alalla. Viime aikoina kuvien lukumäärä on ilahduttavasti runsastunut, mutta usein kuvat ovat kuitenkin pienikokoisia. Koska suomalaisilla sivustoilla ryhdytään rohkeasti käyttämään isoja kuvia? Olen jo useita vuosia ihaillut norjalaisen Dagbladet-uutissivuston kuvankäyttöä. Jo etusivulla pääjutun kuva on totuttua huomattavasti isompi ja varsinaisella artikkelisivulla kuva lävähtää esille melkein koko ruudun kokoisena […]

Starttiksen suosituimmat linkit

13.10.2008 klo 9.07
Aihe: Starttis

Katselin Starttiksen tilastoja ja erityisesti sivuston suosituimpia linkkejä. Niissä painottuvat erityisesti uutissivustot ja sähköpostipalvelut. Se ei sinänsä ole yllättävää, sillä kuuluvathan tämäntyyppiset palvelut netin käytetyimpiin. Starttiksen 20 suosituinta linkkiä viikolla 41 Ilta-Sanomat Iltalehti Ampparit Suomi24 Keskustelu Facebook Telkku Helsingin Sanomat Gmail Hotmail MTV3:n uutiset Luukku Suomi24 Posti YouTube YLE:n uutiset IRC-Galleria Osuuspankki Kauppalehti Ilmatieteen laitos […]

Yhteystiedot

  • Sähköposti
    Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
  • Puhelin
    050-534 1708