Kenestä Suomen Digg.com?

6.12.2006 klo 9.00
Aihe: Sosiaaliset uutiset

Matti Lintulahti bongasi uuden Blogispotti.fi-palvelun, joka tahtoo olla suomalainen Digg.com-tyyppinen palvelu, jossa käyttäjät voivat jakaa uutisvinkkejä ja äänestää uutisia. Palvelu perustuu ilmaiseen Pligg-alustaan, jonka kuka tahansa voi helposti pystyttää palvelimelleen.

En ihmettelisi vaikka näitä Digg-tyyppisiä palveluita alkaisi ilmestymään enemmäkin. Toinen vastaavanlainen palvelu on Viidakkorumpu, mutta se näyttää aika kuolleelta. Tuoreimmat lisäykset ovat monen kuukauden takaa. Kerro.fi on kolmas samanlainen palvelu ja sekin perustuu Pligg-alustaan. Jos aktiivisuuden ja ulkoasun perusteella joutuisi ottamaan kantaa, niin arvaisin että näistä Kerro.fi:llä voisi olla muita paremmat mahdollisuudet saada käyttäjiä. Tosin samanlaisia palveluita voi tulla markkinoille vielä useita.

2 responses to “Kenestä Suomen Digg.com?”

 1. Ville says:

  En ymmärrä miksi Blogispottia verrataan herq.fi-, viidakkorumpu.org- ja kerro.fi-palveluihin. Blogispotti keskittyy blogijuttuihin ja em. palvelut koko internetiin.

  Blogispotti.fi ei halua olla Suomen Digg. Blogispotti.fi haluaa koota yhdelle sivustolle Suomen parhaat blogijutut.

  Terveisin, Ville
  Blogispotti.fi

 2. nicklas says:

  Kiitos tarkennuksesta Ville. Peruskonsepti palveluissa on aika samanlainen vaikka Blogispotti keskittyy blogeihin. Herq taitaa olla enemmänkin Del.icio.us-tyyppinen linkkipalvelu.


Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti

28.8.2013 klo 21.32
Aihe: Jemino

Omalla yritykselläni on uusi päätoimiala. Rakennuttajapalvelu Jemino Oy – Lohja, tarjoaa rakennuttamiseen liittyviä palveluita julkisella ja yksityisellä sektorilla. Jeminon rakennuttajakonsultti toimii rakennusprojektien johtotehtävissä ja hoitaa työmaavalvontaa. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla. Olemme usein mukana peruskorjaushankkeissa, mutta hoidamme myös uudisrakennuskohteita.

Puhekupla Comments Off on Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti | Viesti

Byggherretjänst Jemino startade

28.8.2013 klo 21.30
Aihe: Jemino

Mitt eget företag har börjat på byggbranschen. Byggherretjänst Jemino Ab i Raseborg, erbjuder byggherretjänster för både den offentliga och den privata sektorn. Jeminos byggherrekonsult leder och övervakar små och stora byggprojekt. Företagets verksamhetsområde omfattar Helsingfors och västra Nyland. Vi är ofta med i renoveringsprojekt, men tar också hand om nybyggen.

Puhekupla Comments Off on Byggherretjänst Jemino startade | Viesti

Kauppalehti näyttää yritysten verkkotunnukset

22.10.2008 klo 9.08
Aihe: Hakukoneet

Kauppalehden uudesta yritystietopalvelusta löytyy myös yritysten rekisteröimät suomalaiset verkkotunnukset. Toiminnon avulla yritys voi katsoa mitä verkkotunnuksia kilpailija on rekisteröinyt ja onko yritykseltä tulossa uusia tuotelanseerauksia. Yritystietoalvelu on merkittävä lanseeraus Kauppalehdelle. Palvelu avattiin 15. syyskuuta ja sillä on jo noin 50 000 eri kävijää viikossa. Kauppalehden tavoitteena on kasvattaa kävijämäärää vielä paljon korkeammalle. Perinteisillä ammattilaisille suunnatuilla […]

Isompia kuvia uutissivuille

13.10.2008 klo 10.06
Aihe: Internet

Suomalaisilla uutissivustoilla valokuvien käyttö on pitkään ollut taka-alalla. Viime aikoina kuvien lukumäärä on ilahduttavasti runsastunut, mutta usein kuvat ovat kuitenkin pienikokoisia. Koska suomalaisilla sivustoilla ryhdytään rohkeasti käyttämään isoja kuvia? Olen jo useita vuosia ihaillut norjalaisen Dagbladet-uutissivuston kuvankäyttöä. Jo etusivulla pääjutun kuva on totuttua huomattavasti isompi ja varsinaisella artikkelisivulla kuva lävähtää esille melkein koko ruudun kokoisena […]

Starttiksen suosituimmat linkit

13.10.2008 klo 9.07
Aihe: Starttis

Katselin Starttiksen tilastoja ja erityisesti sivuston suosituimpia linkkejä. Niissä painottuvat erityisesti uutissivustot ja sähköpostipalvelut. Se ei sinänsä ole yllättävää, sillä kuuluvathan tämäntyyppiset palvelut netin käytetyimpiin. Starttiksen 20 suosituinta linkkiä viikolla 41 Ilta-Sanomat Iltalehti Ampparit Suomi24 Keskustelu Facebook Telkku Helsingin Sanomat Gmail Hotmail MTV3:n uutiset Luukku Suomi24 Posti YouTube YLE:n uutiset IRC-Galleria Osuuspankki Kauppalehti Ilmatieteen laitos […]

Yhteystiedot

 • Sähköposti
  Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
 • Puhelin
  050-534 1708