Tilastoja ja ennätyksiä

12.11.2002 klo 0.00
Aihe: Nicklaskoski.fi

Koska monet muut sivustot kertovat tilastoistaan, niin minäkin päätin esitellä Nicklaskoski.com:n lukuja. Sivuston liikenne on ollut kovassa kasvussa koko syksyn. Tänä vuonna kävijöitä on tähän mennessä ollut arviolta 39.000 ja sivunäyttöjä 126.000. Lokakuussa kävijöitä oli 7.200 mikä on uusi kuukausiennätys.

Nicklaskoski.com:n liikenne on kasvanut erityisen paljon sivuston uudistuttua ja sen jälkeen kun aloin julkaisemaan hakukoneuutisia etusivulla. Aikaisemmin sivusto päivittyi hyvin harvoin, mutta nyt uutta sisältöä tulee melkein päivittäin.

Kävijämäärät ovat olleet koko vuoden kasvussa kun lukuja verrataan viime vuoden lukuihin. Vuodessa kävijämäärät ovat kasvaneet 187 prosenttia. Tilastoja katsoessa on kuitenkin muistettava, että ne eivät aina ole täysin luotettavia. Luvut antavat kuitenkin melko lähellä totuutta olevan kuvan ja ne kertovat myös käytön trendistä.

Kävijät

Myös sivunäytöt ovat kasvaneet vastaavaan tahtiin. Lokakuussa sivunäyttöjä oli 24.800 ja kasvua on vuodessa kertynyt 170 prosenttia.

Sivunäytöt

Yleisin selain sivuston kävijöillä on Internet Explorerin kuutosversio ja yleisin käyttöjärjestelmä on Windows98. Netscapen käyttäjiä on alle viisi prosenttia.

Suurin osa kävijöistä löytää sivuille hakukoneiden kautta, suosituimpana Google. Myös Pinserin kautta tulee sivuille paljon kävijöitä. Hakukoneiden tuottama liikenne on jatkuvasti kovassa kasvussa. Tämä johtuu todennäköisesti siitä että tekstipainotteisten sivujen määrä on lisääntynyt vuoden aikana.

Suosituimpia sivuja etusivun jälkeen:
Artikkeli naisille suunnatusta erotiikasta
Kuvareportaasi Barcelonasta
Kuvareportaasi Islannista
Hakukonekeskustelut
Verkkoreportaasin synty – journalistinen pro gradu -tutkielma

Sivuston kävijät ovat kovasti kansainvälistä porukkaa. Kävijöitä oli lokakuussa neljästäkymmenestä eri maasta. Eniten kävijöitä tuli Suomen jälkeen USA:sta, Ruotsista, Saksasta ja Norjasta. Eksoottisempia maita olivat Kirgisia, Seychellit, Kolumbia ja Belize.

Comments are closed.


Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti

28.8.2013 klo 21.32
Aihe: Jemino

Omalla yritykselläni on uusi päätoimiala. Rakennuttajapalvelu Jemino Oy – Lohja, tarjoaa rakennuttamiseen liittyviä palveluita julkisella ja yksityisellä sektorilla. Jeminon rakennuttajakonsultti toimii rakennusprojektien johtotehtävissä ja hoitaa työmaavalvontaa. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla. Olemme usein mukana peruskorjaushankkeissa, mutta hoidamme myös uudisrakennuskohteita.

Puhekupla Comments Off on Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti | Viesti

Byggherretjänst Jemino startade

28.8.2013 klo 21.30
Aihe: Jemino

Mitt eget företag har börjat på byggbranschen. Byggherretjänst Jemino Ab i Raseborg, erbjuder byggherretjänster för både den offentliga och den privata sektorn. Jeminos byggherrekonsult leder och övervakar små och stora byggprojekt. Företagets verksamhetsområde omfattar Helsingfors och västra Nyland. Vi är ofta med i renoveringsprojekt, men tar också hand om nybyggen.

Puhekupla Comments Off on Byggherretjänst Jemino startade | Viesti

Kauppalehti näyttää yritysten verkkotunnukset

22.10.2008 klo 9.08
Aihe: Hakukoneet

Kauppalehden uudesta yritystietopalvelusta löytyy myös yritysten rekisteröimät suomalaiset verkkotunnukset. Toiminnon avulla yritys voi katsoa mitä verkkotunnuksia kilpailija on rekisteröinyt ja onko yritykseltä tulossa uusia tuotelanseerauksia. Yritystietoalvelu on merkittävä lanseeraus Kauppalehdelle. Palvelu avattiin 15. syyskuuta ja sillä on jo noin 50 000 eri kävijää viikossa. Kauppalehden tavoitteena on kasvattaa kävijämäärää vielä paljon korkeammalle. Perinteisillä ammattilaisille suunnatuilla […]

Isompia kuvia uutissivuille

13.10.2008 klo 10.06
Aihe: Internet

Suomalaisilla uutissivustoilla valokuvien käyttö on pitkään ollut taka-alalla. Viime aikoina kuvien lukumäärä on ilahduttavasti runsastunut, mutta usein kuvat ovat kuitenkin pienikokoisia. Koska suomalaisilla sivustoilla ryhdytään rohkeasti käyttämään isoja kuvia? Olen jo useita vuosia ihaillut norjalaisen Dagbladet-uutissivuston kuvankäyttöä. Jo etusivulla pääjutun kuva on totuttua huomattavasti isompi ja varsinaisella artikkelisivulla kuva lävähtää esille melkein koko ruudun kokoisena […]

Starttiksen suosituimmat linkit

13.10.2008 klo 9.07
Aihe: Starttis

Katselin Starttiksen tilastoja ja erityisesti sivuston suosituimpia linkkejä. Niissä painottuvat erityisesti uutissivustot ja sähköpostipalvelut. Se ei sinänsä ole yllättävää, sillä kuuluvathan tämäntyyppiset palvelut netin käytetyimpiin. Starttiksen 20 suosituinta linkkiä viikolla 41 Ilta-Sanomat Iltalehti Ampparit Suomi24 Keskustelu Facebook Telkku Helsingin Sanomat Gmail Hotmail MTV3:n uutiset Luukku Suomi24 Posti YouTube YLE:n uutiset IRC-Galleria Osuuspankki Kauppalehti Ilmatieteen laitos […]

Yhteystiedot

  • Sähköposti
    Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
  • Puhelin
    050-534 1708