MTV3 pienentää Luukun tallennustilaa 92%

8.12.2006 klo 14.30
Aihe: Internet, MTV3

Entisenä MTV3:n internetliittymäasiakkaana sain Maikkarilta mielenkiintoisen tiedotteen. MTV3 pienentää Luukku.com:n käyttäjien sähköpostilaatikoita 92 prosenttia 25 megatavusta kahteen megatavuun ellei käyttäjä tilaa maksullista sähköpostipalvelua. Tämä koskee niitä Luukun käyttäjiä, joilla on ollut maksuttomasti käytössä 25 megan sähköposti ja MTV3:n modeemiliittymä.

MTV3:n tiedotteesta:

Sähköpostilaatikon koko pienee 2 megatavuun nykyisestä 25 Mt:sta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos nykyisessä laatikossasi on enemmän posteja kuin tuon 2 megatavun verran, ei Luukku vastaanota posteja ennen kuin laatikossa on alle 2 megatavua postia.

MTV3:n internetliittymien siirtyessä TDC Songille, ei MTV3 taida nähdä sähköpostipalveluissa bisnestä. Päätös pienentää sähköpostin säilytystilaa on aika erikoinen tilanteessa, jossa kilpailijat päinvastoin lisäävät koko ajan säilytystilan määrää. Suomi24 tarjoaa 500 kertaa enemmän säilytytilaa (1 Gt) ilmaiseksi ja Google tarjoaa peräti 1400 kertaa enemmän säilytystilaa (2,8 Gt). Kaiken tämän ja sen lisäksi myös roskaposti- ja virussuodattimen kilpailijat tarjoavat ilmaiseksi. MTV3:n Luukussa käyttäjä joutuu pulittamaan 19,90 euroa saadakseen vaivaiset 100 megatavua säilytystilaa ja suodattimet. Kun MTV3:lta saa ilmaiseksi vain kaksi megatavua säilytystilaa, niin sähköpostia voi tuskin käyttää edes valokuvien lähettämiseen.

7 responses to “MTV3 pienentää Luukun tallennustilaa 92%”

 1. erkka says:

  Ihme toimintaa. Varsinkin kun Luukku-osoitteisiin pursuavan spämmin määrä lähenee jo viikkotasolla kahta megaa 😛

 2. Jussi says:

  Viikkotasolla?!?!? 🙂

  Itselläni tuo pari megaa tulee lähestulkoon päivässä (tosin osoitteen alkuosa on vain kaksimerkkinen, luukku.comin olemassaolon ensimmäisenä päivänä rekisteröity).

 3. erkka says:

  En yhtään ihmettelesi jos nykyisin spämmiä tulisi vaikka 2 megaa tunnissa… 🙂 Hylkäsin omat osoitteeni jo muutama vuosi sitten kun tilin toimintakuntoisena pitäminen vaati jatkuvaa työtä.

 4. Raippe says:

  Ihan käsittämätöntä, minä käyttelin Luukku Plus-palvelua koska sillä pystyi lukemaan sähköpostit hyvin Thunderbirdillä. No – ennen tätä kikkaa MTV3:lta tuli vain ilmoitus että kotisivutilat tyhjennetään, minäpä ylläpidin monenmoista pikkubändien ja yhteisöjen kotisivuja jotka olivat näistä MTV:n kotisivutiloissa. Ihan vastalauseena sanoin irti tuon Luukku Plus:nkin ja voin luvata etten ikinä enää maksa MTV3:lle sentin senttiä palvelun palvelusta, en sitten niin mistään.

 5. Hatsa says:

  Aika reipasta rahastusta. Kohtuudella voisivat antaa tuolla hinnalla vähintään 0,5 Gt säilytystilaa. Olen lähes kymmenen vuotta käyttänyt luukun sähköpostiosoitetta, mutten suosittele sitä enää kellekkään.

 6. teme says:

  minulle taas tuli tiedote että minulle oli ennen 2mt mutta nyt minä sainkin lisää 5mt

 7. hs says:

  edellisiä lukiessa ei yhtään lohduta spammin määrä.
  eniten kuitenkin ihmetyttää, ettei luukulla ole edelleenkään minkäänlaista kontaktipintaa maksullista puhelinta lukuunottamatta. omaa osoitettaan roskapostiin hukkuvaa osoitettaan ei saa poistettua – olen kerta kaikkiaan kyllästynyt tällaiseen!!!
  Puolestani saa postiluukku täyttyä jos palveluntarjoajaa ei kiinnosta. virusten levittäminen näyttää olevan siinä mielessä yrityksen intressinä. gmail – toimii täydellisesti ja suodattaa spammit ilman eri maksuja niinkuin pitääkin.

  itse olen ulkomailla – täältä en ala mokoman takia soittelemaan jonotuspuheluita. Suyosittelen asiaksapalvelun puolelle sähköpostiosoitteen luomista – vaikka omasta luukusta.


Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti

28.8.2013 klo 21.32
Aihe: Jemino

Omalla yritykselläni on uusi päätoimiala. Rakennuttajapalvelu Jemino Oy – Lohja, tarjoaa rakennuttamiseen liittyviä palveluita julkisella ja yksityisellä sektorilla. Jeminon rakennuttajakonsultti toimii rakennusprojektien johtotehtävissä ja hoitaa työmaavalvontaa. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla. Olemme usein mukana peruskorjaushankkeissa, mutta hoidamme myös uudisrakennuskohteita.

Puhekupla Comments Off on Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti | Viesti

Byggherretjänst Jemino startade

28.8.2013 klo 21.30
Aihe: Jemino

Mitt eget företag har börjat på byggbranschen. Byggherretjänst Jemino Ab i Raseborg, erbjuder byggherretjänster för både den offentliga och den privata sektorn. Jeminos byggherrekonsult leder och övervakar små och stora byggprojekt. Företagets verksamhetsområde omfattar Helsingfors och västra Nyland. Vi är ofta med i renoveringsprojekt, men tar också hand om nybyggen.

Puhekupla Comments Off on Byggherretjänst Jemino startade | Viesti

Kauppalehti näyttää yritysten verkkotunnukset

22.10.2008 klo 9.08
Aihe: Hakukoneet

Kauppalehden uudesta yritystietopalvelusta löytyy myös yritysten rekisteröimät suomalaiset verkkotunnukset. Toiminnon avulla yritys voi katsoa mitä verkkotunnuksia kilpailija on rekisteröinyt ja onko yritykseltä tulossa uusia tuotelanseerauksia. Yritystietoalvelu on merkittävä lanseeraus Kauppalehdelle. Palvelu avattiin 15. syyskuuta ja sillä on jo noin 50 000 eri kävijää viikossa. Kauppalehden tavoitteena on kasvattaa kävijämäärää vielä paljon korkeammalle. Perinteisillä ammattilaisille suunnatuilla […]

Isompia kuvia uutissivuille

13.10.2008 klo 10.06
Aihe: Internet

Suomalaisilla uutissivustoilla valokuvien käyttö on pitkään ollut taka-alalla. Viime aikoina kuvien lukumäärä on ilahduttavasti runsastunut, mutta usein kuvat ovat kuitenkin pienikokoisia. Koska suomalaisilla sivustoilla ryhdytään rohkeasti käyttämään isoja kuvia? Olen jo useita vuosia ihaillut norjalaisen Dagbladet-uutissivuston kuvankäyttöä. Jo etusivulla pääjutun kuva on totuttua huomattavasti isompi ja varsinaisella artikkelisivulla kuva lävähtää esille melkein koko ruudun kokoisena […]

Starttiksen suosituimmat linkit

13.10.2008 klo 9.07
Aihe: Starttis

Katselin Starttiksen tilastoja ja erityisesti sivuston suosituimpia linkkejä. Niissä painottuvat erityisesti uutissivustot ja sähköpostipalvelut. Se ei sinänsä ole yllättävää, sillä kuuluvathan tämäntyyppiset palvelut netin käytetyimpiin. Starttiksen 20 suosituinta linkkiä viikolla 41 Ilta-Sanomat Iltalehti Ampparit Suomi24 Keskustelu Facebook Telkku Helsingin Sanomat Gmail Hotmail MTV3:n uutiset Luukku Suomi24 Posti YouTube YLE:n uutiset IRC-Galleria Osuuspankki Kauppalehti Ilmatieteen laitos […]

Yhteystiedot

 • Sähköposti
  Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
 • Puhelin
  050-534 1708