Eniro avasi uudistetun hakupalvelunsa

18.1.2007 klo 10.53
Aihe: Eniro, Hakukoneet

Eniro.fi

Eniro on lanseerannut täysin uudistuneen Eniro.fi-hakupalvelun. Suurin uudistus liittyy karttahakuun. Kartat on yhdistetty entistä tiiviimmiin Keltaisten Sivujen tietoihin, kartat aukeavat entistä isompina ja kartalla voi liikkua entistä nopeammin eri suuntiin.

Palvelun testiversio avattiin jo joulukuussa ja tutustuin silloin tarkemmin palvelun ominaisuuksiin. Silloin palvelussa oli vielä koko joukko bugeja, joista moni on nyt korjattu. Karttapalvelussa on kuitenkin vielä joitakin selainkohtaisia ongelmia. Lanseerauspäivänä palvelussa oli vielä hitautta, joka varmasti saadaan korjattua lähipäivinä.

Eniroa täytyy kiittää uroteosta suomalaisten hakupalveluiden kehityksessä. Uusi Eniro.fi nostaa paikalliset hakupalvelut täysin uudelle tasolle. Ei edes Googlella ole vastaavan tason palvelua, josta löytyisi yhtä hyvin suomalaiset kartat, henkilöt ja yritykset. Fonectalla on myös paljon tekemistä mikäli he aikovat pysyä mukana kilpailussa paikallisissa hakupalveluissa.

Tutustu uuden Eniro.fi:n ominaisuuksiin

One response to “Eniro avasi uudistetun hakupalvelunsa”

 1. Mauri Räsänen says:

  Hei!

  Kun haen tietoa Enirosta esim. mp numero, osoite, kartta, onko palvelu maksullinen? Kuinka maksu peritään palvelun käyttäjältä?

  Terv.
  Mauri Räsänen


Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti

28.8.2013 klo 21.32
Aihe: Jemino

Omalla yritykselläni on uusi päätoimiala. Rakennuttajapalvelu Jemino Oy – Lohja, tarjoaa rakennuttamiseen liittyviä palveluita julkisella ja yksityisellä sektorilla. Jeminon rakennuttajakonsultti toimii rakennusprojektien johtotehtävissä ja hoitaa työmaavalvontaa. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla. Olemme usein mukana peruskorjaushankkeissa, mutta hoidamme myös uudisrakennuskohteita.

Puhekupla Comments Off on Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti | Viesti

Byggherretjänst Jemino startade

28.8.2013 klo 21.30
Aihe: Jemino

Mitt eget företag har börjat på byggbranschen. Byggherretjänst Jemino Ab i Raseborg, erbjuder byggherretjänster för både den offentliga och den privata sektorn. Jeminos byggherrekonsult leder och övervakar små och stora byggprojekt. Företagets verksamhetsområde omfattar Helsingfors och västra Nyland. Vi är ofta med i renoveringsprojekt, men tar också hand om nybyggen.

Puhekupla Comments Off on Byggherretjänst Jemino startade | Viesti

Kauppalehti näyttää yritysten verkkotunnukset

22.10.2008 klo 9.08
Aihe: Hakukoneet

Kauppalehden uudesta yritystietopalvelusta löytyy myös yritysten rekisteröimät suomalaiset verkkotunnukset. Toiminnon avulla yritys voi katsoa mitä verkkotunnuksia kilpailija on rekisteröinyt ja onko yritykseltä tulossa uusia tuotelanseerauksia. Yritystietoalvelu on merkittävä lanseeraus Kauppalehdelle. Palvelu avattiin 15. syyskuuta ja sillä on jo noin 50 000 eri kävijää viikossa. Kauppalehden tavoitteena on kasvattaa kävijämäärää vielä paljon korkeammalle. Perinteisillä ammattilaisille suunnatuilla […]

Isompia kuvia uutissivuille

13.10.2008 klo 10.06
Aihe: Internet

Suomalaisilla uutissivustoilla valokuvien käyttö on pitkään ollut taka-alalla. Viime aikoina kuvien lukumäärä on ilahduttavasti runsastunut, mutta usein kuvat ovat kuitenkin pienikokoisia. Koska suomalaisilla sivustoilla ryhdytään rohkeasti käyttämään isoja kuvia? Olen jo useita vuosia ihaillut norjalaisen Dagbladet-uutissivuston kuvankäyttöä. Jo etusivulla pääjutun kuva on totuttua huomattavasti isompi ja varsinaisella artikkelisivulla kuva lävähtää esille melkein koko ruudun kokoisena […]

Starttiksen suosituimmat linkit

13.10.2008 klo 9.07
Aihe: Starttis

Katselin Starttiksen tilastoja ja erityisesti sivuston suosituimpia linkkejä. Niissä painottuvat erityisesti uutissivustot ja sähköpostipalvelut. Se ei sinänsä ole yllättävää, sillä kuuluvathan tämäntyyppiset palvelut netin käytetyimpiin. Starttiksen 20 suosituinta linkkiä viikolla 41 Ilta-Sanomat Iltalehti Ampparit Suomi24 Keskustelu Facebook Telkku Helsingin Sanomat Gmail Hotmail MTV3:n uutiset Luukku Suomi24 Posti YouTube YLE:n uutiset IRC-Galleria Osuuspankki Kauppalehti Ilmatieteen laitos […]

Yhteystiedot

 • Sähköposti
  Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
 • Puhelin
  050-534 1708