Overture ostaa Alltheweb-haun

25.2.2003 klo 0.00
Aihe: Fast

Sponsoroituja linkkejä myyvä Overture on ostamassa norjalaisen Fast Search & Transferin Internet-hakutoiminnot. 70-100 miljoonan dollarin arvoisessa kaupassa Overturelle siirtyy Fastin maailmanlaajuinen hakuindeksi ja Alltheweb-hakukone.

Jo aiemmin Overture ilmoitti ostavansa AltaVistan. Uuden kaupan myötä Overturesta on tulossa merkittävä Internet-hakukoneita ylläpitävä ja kehittävä yhtiö. Overture pystyy nyt tarjoamaan asiakkailleen sekoituksen sponsoroituja linkkejä, hakuindeksiin lisäyksen ja Internet-hakukoneet.

Fast tulee jatkossa keskittymään yritysten sivustoille ja intranetteihin tulevaan hakuteknologiaan, joka muodostaa jo suurimman osan firman bisneksestä. Overturea puolestaan odottaa mittava työ kolmen teknisen alustan yhdistämisessä. Kysymysmerkiksi jää, aikooko Overture yhdistää AltaVistan ja Allthewebin, vai jäävätkö molemmat hakukoneet elämään itsenäisinä palveluina.

Kauppojen avulla Overture vahvistaa asemiaan erityisesti Euroopassa ja vähentää riippuvuuttaan kumppaneista. Overturen AltaVistalla on Suomessakin vielä merkittävä määrä käyttäjiä. Suomessa Fastin hakuindeksiä käyttää Suomi24:n haku.

Overturen lehdistötiedote
Overture to buy search services – News.com
Fast selger Internett-delen – Digi.no
Fast selger internett-del – kursen i taket – iMarkedet
Overture to Acquire Fast – WebmasterWorld
Fast står igjen med det beste – Dagens Næringsliv

Comments are closed.


Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti

28.8.2013 klo 21.32
Aihe: Jemino

Omalla yritykselläni on uusi päätoimiala. Rakennuttajapalvelu Jemino Oy – Lohja, tarjoaa rakennuttamiseen liittyviä palveluita julkisella ja yksityisellä sektorilla. Jeminon rakennuttajakonsultti toimii rakennusprojektien johtotehtävissä ja hoitaa työmaavalvontaa. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja läntisellä Uudellamaalla. Olemme usein mukana peruskorjaushankkeissa, mutta hoidamme myös uudisrakennuskohteita.

Puhekupla Comments Off on Rakennuttajapalvelu Jemino aloitti | Viesti

Byggherretjänst Jemino startade

28.8.2013 klo 21.30
Aihe: Jemino

Mitt eget företag har börjat på byggbranschen. Byggherretjänst Jemino Ab i Raseborg, erbjuder byggherretjänster för både den offentliga och den privata sektorn. Jeminos byggherrekonsult leder och övervakar små och stora byggprojekt. Företagets verksamhetsområde omfattar Helsingfors och västra Nyland. Vi är ofta med i renoveringsprojekt, men tar också hand om nybyggen.

Puhekupla Comments Off on Byggherretjänst Jemino startade | Viesti

Kauppalehti näyttää yritysten verkkotunnukset

22.10.2008 klo 9.08
Aihe: Hakukoneet

Kauppalehden uudesta yritystietopalvelusta löytyy myös yritysten rekisteröimät suomalaiset verkkotunnukset. Toiminnon avulla yritys voi katsoa mitä verkkotunnuksia kilpailija on rekisteröinyt ja onko yritykseltä tulossa uusia tuotelanseerauksia. Yritystietoalvelu on merkittävä lanseeraus Kauppalehdelle. Palvelu avattiin 15. syyskuuta ja sillä on jo noin 50 000 eri kävijää viikossa. Kauppalehden tavoitteena on kasvattaa kävijämäärää vielä paljon korkeammalle. Perinteisillä ammattilaisille suunnatuilla […]

Isompia kuvia uutissivuille

13.10.2008 klo 10.06
Aihe: Internet

Suomalaisilla uutissivustoilla valokuvien käyttö on pitkään ollut taka-alalla. Viime aikoina kuvien lukumäärä on ilahduttavasti runsastunut, mutta usein kuvat ovat kuitenkin pienikokoisia. Koska suomalaisilla sivustoilla ryhdytään rohkeasti käyttämään isoja kuvia? Olen jo useita vuosia ihaillut norjalaisen Dagbladet-uutissivuston kuvankäyttöä. Jo etusivulla pääjutun kuva on totuttua huomattavasti isompi ja varsinaisella artikkelisivulla kuva lävähtää esille melkein koko ruudun kokoisena […]

Starttiksen suosituimmat linkit

13.10.2008 klo 9.07
Aihe: Starttis

Katselin Starttiksen tilastoja ja erityisesti sivuston suosituimpia linkkejä. Niissä painottuvat erityisesti uutissivustot ja sähköpostipalvelut. Se ei sinänsä ole yllättävää, sillä kuuluvathan tämäntyyppiset palvelut netin käytetyimpiin. Starttiksen 20 suosituinta linkkiä viikolla 41 Ilta-Sanomat Iltalehti Ampparit Suomi24 Keskustelu Facebook Telkku Helsingin Sanomat Gmail Hotmail MTV3:n uutiset Luukku Suomi24 Posti YouTube YLE:n uutiset IRC-Galleria Osuuspankki Kauppalehti Ilmatieteen laitos […]

Yhteystiedot

  • Sähköposti
    Sähköpostiosoite on kuvana, jotta roskapostittajat eivät nappaisi sitä.
  • Puhelin
    050-534 1708